Lõuna-Eesti on põnev ja mitmekülgne piirkond, pakkudes pidevalt uusi ümbrusest inspireeritud maitseid nii traditsioonilises kui ka tänapäevases võtmes.
Maitsete nädala “Metsast taldrikule” raames, 3.11 - 13.11.2022, saad nautida Lõuna-Eesti toidukohtade erimenüüst põnevaid toite, milles on vähemalt ühe komponendina kasutatud eestimaist metsasaadust ning mis koosneb suuresti kohalikust toorainest. Erimenüü hind on vahemikus 21 – 24 eurot.
Eelroog:
Karulaugu- ja trühvliravioolid, kastanisalsa ja pihlakakaste
Pearoog:
Kauaküpsetatud hirv, metsaseene risotto ja punaveinikaste
Magustoit:
Metsmarja laavakook, marjakrõbedik ja pähklijäätis
VAATA LÄHEMALT
Peakoka tervitus
Eelroog:
Kukeseene-kartuli panniroog (kukeseened, kartul, juust, köögikoor, pärlsibulad, marineeritud kurk, suitsupeekon)
Pearoog:
Metsseašašlõkk (metssiga, punane vein, veiniäädikas, mesi, suvikõrvits, šampinjonid, punane sibul)
VAATA LÄHEMALT
Pearoog:
Metssea kotlet, kartulipüree, punase kapsa vinegrett ja puraviku kaste
Magustoit:
Green Velvet kook metsamarjadega
VAATA LÄHEMÄLT
Peakoka tervitus
Eelroog:
Supp – porgand ja ingver
Pearoog:
Must kukkel, suitsune punahirv, kukeseened,
värvilised kartulid
Alates 01.01.2023.a. SULETUD