Menüü

Uudised

Kogukonna vedurid kohtusid Käärikul

15:43 26.03.2024

Möödunud nädalalõpp tõi Käärikul taas kokku meie piirkonna tegusad inimesed, kes kohtusid konverentsil Kogukonna vedurid VII – Maaelu leiutajad.

Selle sarja esimene kokkusaamine toimus aastal 2003. Põnev oli jälgida, kuidas rõõm silmis saabusid need üksikud, kes juba 21 aastat tagasi olid osalemas ja panustamas. Samas oli palju neid, kes esmakordselt Kääriku konverentsil osalesid. Kõiki aga ajendas tulema ikkagi tunne, et on suur rõõm kohtuda inimestega, kes särasilmselt tegutsevad oma kogukonnas. Ükskõik, kas neil on parasjagu veduri roll või teevad nad oma esimesi samme just tagasihoidliku vagunina, kes alles jälgivad, kuhu suunda rööpad viivad ja uue värske pilguga oskavad õigel ajal vajadusel ka hädapidurit tõmmata.

Tagasi