Menüü

Uudised

Tunnusta Valgamaa ettevõtteid ja ettevõtluse edendajaid

10:02 24.10.2016

Valga Maavalitsus, SA Valgamaa Arenguagentuur, MTÜ Valgamaa Omavalitsuste Liit ja MTÜ Valgamaa Partnerluskogu kuulutavad välja konkursi „Valgamaa ettevõtluse auhind 2016“. Nominentide esitamise tähtpäev on 15. november 2016.

Ettevõtluskonkursi eesmärgiks on tunnustada Valgamaa ettevõtjaid, kes oma hea maine ja aktiivse tegevusega on aidanud kaasa maakonna arengule. Konkursile esitatud nominentide seast valib maavanema moodustatud komisjon Valgamaa parima tootmisettevõtte, teenindusettevõtte, uustulnuka ja ettevõtluse edendaja. Kategooriate võitjate seast valib komisjon Valgamaa aasta ettevõtte.

Konkursi võitjaid ja nominente tunnustatakse 8. detsembril toimuval Valgamaa ettevõtlusgalal.

Lisainfo konkursi tingimuste kohta leiate SIIT

Esita nominent SIIT

Ettevõtluskonkurssi viiakse Valgamaal läbi alates 2008. aastast. Möödunud aastal tunnistati parimaks tootmisettevõtteks ja ühtlasi Valgamaa aasta ettevõtteks Atria Eesti AS. Parima teenindusettevõtte tiitli pälvis MTÜ Paju Pansionaadid, parimateks uustulnukateks tunnistati Ugandi Meelelahutus OÜ Otepää Winterplace ja Helme Pansionaat AS. Ettevõtluse edendaja tiitli sai Valgamaa Äriklubi president hr Hans Heinjärv.

Tagasi