Menüü

Uudised

Valgamaa mini-ja õpilasfirmad osalevad Eesti suurimal õpilasfirmade laadal

09:07 09.02.2016

Kutsume kõiki huvilisi külastama aegade suurimat Eesti õpilasfirmade laata Kristiine (just siit leiad Valgamaa ettevõtlikud noored)  ja Rocca al Mare keskustes sellel laupäeval, 13. veebruaril kell 12 – 17.

 

Laadal osaleb ligi 200 õpilasfirmat, nende hulgas 10 Valgamaa mini- ja õpilasfirmat, 13 Kesk-Läänemere ühisõpilasfirmat, mis on moodustatud Eesti, Soome, Rootsi ja Läti õpilasfirmade koostöös, lisaks õpilasfirmad Türgist.

Õpilasfirmade tegevusvaldkond laieneb iga aastaga. Sel aastal on näiteks mitmeid õpilasettevõtteid, kes pakuvad põnevaid toidukaupu: tehakse kitsejäätist, pakutakse komplekti koduseks juustuvalmistamiseks, šokolaadilusikaid mõnusa kakao tegemiseks ja šokolaadimälumängu, vahendatakse talutooteid jm. Ka teenuseid on aasta-aastalt rohkem ja põnevamaid, näiteks vahendatakse Eesti disainerite tooteid, teatripileteid, jätkatakse mitmel aastal edukalt tegutsenud õpiabi teenusega, pakutakse mitmesuguseid koolitusi.
Laadal osalevate õpilasfirmade kataloogiga saate tutvuda aadressil  www.ja.ee/laat2016.

Õpilasfirmasid hindab laadal ettevõtjatest ja äriinimestest žürii. Auhindu antakse välja kokku 11 kategoorias, sealhulgas parima toote ja teenuse, innovatsiooni, müügitegevuse, stiilseima boksi ja rahvusvahelise tegevuse eest. Pidulik autasustamine on mõlemas keskuses kell 17.00 – 17.45.

Rocca al Mare keskuses müüvad oma tooteid ja pakuvad teenuseid 85 õpilasfirmat, Kristiine keskuses on väljas 113 õpilasfirmat.

Tulge osa saama noorte ettevõtjate entusiasmist ja säravatest ideedest!  

Valgamaa mini- ja õpilasfirmade laadal osalemist toetab Euroopa Regionaalarengu Fondist prioriteetse suuna 5 „Väikese ja keskmise suurusega ettevõtete ja piirkondliku ettevõtluse arendamine“  meetme „Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine“ tegevuse 5.4.2. „Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks“ - raames  .

Tagasi