Menüü

Uudised

Kutseõppekeskuse logistikud võitsid Riias teise koha

00:00 17.04.2015

Valgamaa Kutseõppekeskuse logistika klienditeenindaja eriala kolmeliikmeline võistkond esines edukalt Baltikumi kutsekoolide logistikute kutsevõistlusel Riia Riiklikus Tehnikumis 14. ja 15. aprillil. Saavutati väärtuslik teine koht Vilniuse Raudteetranspordi ja Äriteenuste Kutsekooli järel. Logistikute võistlusprogrammi kuulusid raudteetranspordi teemalise kollaa?i valmistamine, kauba optimaalne paigutamine pakkealusele, raudteetranspordi teemaline viktoriin ning rida teisi logistikaga seotud ülesandeid.

„Meile antud ülesanded olid kohati veidi keerulised, kuid saime kõigega hästi hakkama," ütles võistlustel osalenud LKT12 eriala õpilane Merike Toode. „Väga tore oli suhelda teiste noortega Lätist ja Leedust," lisas Lili Karkus samast õpperühmast. „Kuigi me ei oska läti ega leedu keelt saime inglise keeles väga hästi hakkama. Ei tahtnudki kohe peale võistluse lõppu Riiast tagasi sõitma hakata."

„Meil on väga hea meel, et saime võimaluse sellel võistlusel osaleda," tegi kokkuvõtte Aliis Lellep, kes andis ka intervjuu Läti televisiooni programmile RE:TV. See saade läheb eetrisse pühapäeva 19. aprilli hommikul kell 9.30 RE:TV kanalil, mis on tavaantenniga nähtav ka Valga linnas.

Riias toimus ka kutsekoolide vedurijuhtide võistlus, kuid kuna meie koolis vedurijuhte ei õpetata, siis Valgamaa Kutseõppekeskus sellel võistlusel ei osalenud. Vedurijuhtide võistluse võitis Riia Riiklik Tehnikum.

Peale kutsevõistluste viidi osalejatele läbi Riia linna ekskursioon, anti võimalus vaadata noorte tantsuvõistlust, tutvustati läti rahvatantse ja osaleda mitmel muul meelelahutuslikul võistlusel.

Fotol kokku hoidva ja rõõmsameelse Valgamaa Kutseõppekeskuse võistkonna liikmed õpperühmast LKT12 Aliis Lellep, Lili Karkus ja Merike Toode.

Rainer Kuutma
Valgamaa Kutseõppekeskuse rahvusvaheliste projektide juht

Tagasi