Menüü

Uudised

Kaasaegse tantsu etenduste sari Tantsutuur annab etendusi maakonnakeskustes

08:01 23.10.2014

Eesti Tantsuagentuuri poolt korraldatav kaasaegse tantsu etenduste sari Tantsutuur toob 26.10 Tartus, 27.10 Valgas,28. 10 Võrus ning 3.11 Kuressaares, 4.11 Paides, 5.11 Haapsalus ja 6. 11 Kärdlas lavalaudadele kaks põnevat tantsulavastust: „post kaart“ ja „KAMA“.

Käesoleval hooajal on Tantsutuuri raames mööda Eestit ringi tuuritamas kaks lavastust: Eesti teatripubliku seas armastatud Renate Keerdi “KAMA” ning  noorte, andekate ning humoorikate koreograafide Siim Tõniste/Jaak Sapase, Eike Ülevainu, Olga Privise, Jarõna Ilo “post kaart”. Mõlemad lavastused ootavad end vaatama nii koolinoori kui ka täiskasvanuid.

 

Tantsutuur viib alates sellest hooajast tuurile nii Eesti Tantsuagentuuri kui ka teiste Eesti tantsuteatrite lavastusi. Tegemist on täiesti uue tuuritamise vormiga Eestis, mis soovib kaasata oma tegevusse püsivaid partnereid ning leida tantsule uut publikut.
„Tantsutuuri oluliseks rolliks on kaasaegse tantsu lavastuste viimine maakondadesse ning ka lavadele, mis ei ole traditsiooniliselt tantsu või teatri jaoks loodud,“ selgitab Eesti Tantsuagentuuri juhataja Raido Bergstein. „Meie jaoks ongi oluline dialoogi tekitamine tantsukunstnike ja kohaliku kogukonna vahel."
Pileti Tantsutuurile saab soetada Piletilevist, Kuressaares Piletimaailmast, või kohapealt.
Tantsutuur  on 2010. aastal alguse saanud kaasaaegse tantsu etenduste sari, mille eesmärk on viia tantsukunst suurtest teatrikeskustest väljapoole.

Lisainfo Tantsutuuri ja etenduste kohta leiab aadressilt tuur.tantsuagentuur.ee

 

Tagasi